Almost a month in Sydney!

 

Herregud, tiden har gått så snabbt men ändå så långsamt. Hur är det möjligt? Ska försöka summera min tid hittills så informativt som möjligt.
Alltså. Firade första 1,5 veckan med att vara sjuk – helt magiskt sjuk. Först influensa, sen en förkyldning/hosta/whatever. Så, liggandes i 39 graders feber medan det är samma temp utanför – INTE> SÅ> KUUUL. Som tur är finns Netflix, och nu har jag, tack vare Netflix bestämt mig för att bli vegetarian.

Japp, you heard me.

Säga vad en vill om Netflix, men de gör helt ok mat-dokumentärer. Ibland strået vassare i allvarlighetsgrad, typ “IF YOU NOT DO AS WE SAY YOU’RE GONNA DIE” (plus lite sådär med att redovisa källor) men de har en poäng.

Lynnsan tipsar på Netflix: (oklart om de finns i Sverige, annars kan en ju lösa det på annat sätt 😉 )

1)Cowspiracy. Har du inte sett, se den.
2) Hungry for change. – Hur vi blir så jävla lurade som matkonsumenter. Helt enkelt vad våra matvanor kan ställa till med.
3) Minimalism. – Handlar inte alls om mat, utan om hur vårt samhälle helt enkelt är riktat till konsumtion. Om hur du kan uppleva äkta lycka, genom att omvärdera relationer, jobb, livet – och skita i att köpa grejer för att uppnå lycka.

Delar även med mig av lite bilder jag tog när vi var ute klockan 3 på morgonen den kvällen vi kom till Sydney. Inte helt otippat var det helt omöjligt för oss att sova, och då passade det perfekt med en promenad till Operahuset. Där fick vi vara helt ensamma med kaklet från Höganäs. Enjoy!

——————————————————————

/English
Oh my gaaawwd, time really flies! But still so slow, why is that possible? I will try to let you know what I’ve been up to until now, as informative as I can.
So. Celebrated first 1.5 week with a flu, and then directly after, a cold from hell infected my body. Lying in bed with 39 degrees, while there’s the same temperature outside> NOT> SO> FUN. Thank God for Netflix though. And thanks to that, I’m now proud vegetarian.

Yepp. Your heard me.

You can say what you want about Netflix, but they actually do pretty decent documentaries about food. Sometimes it gets a tad way to serious with comments like “IF YOU NOT DO AS WE SAY YOU’RE GONNA DIE” (and a little questioning considering where they get all their facts from) but as a whole they got a point.

Lynns awesome tips on Netflix:

1) Cowspiracy. – It you haven’t been “cowed” yet, see it.
2) Hungry for change. – How we being tricked on a regular basis as food consumers. Basically what our habits can result into.
3) Minimalism. – Is not about food, but how our society drives us to consume more. It’s about how you can become truly happy with your life, just by redefine your job, relationships, life in general – and stop buy meaningless things that we think will give us happiness.

I also post some pictures of our 3am trip to the Opera house the same night we arrived to Sydney. Not so surprisingly, we had trouble going to sleep, so a walk through a quiet Sydney to the Opera house was the best we could do. It was just me, Matias and the tile from swedish Höganäs. Enjoy!

 

Leave a Reply