Community night

Me and Matias like coffee. A lot. So we obviously have a favorite cafe nearby us. In fact, they are just around the corner. They make the best breakfasts in the whole world, and that’s really not an understatement. It’s a family owned place, and from the first day I sat my ass in there I get smiles every time from them.

I have had a secret dream for a long while now.

I go into a cafe, right. Since I’ve been a recurrent visitor, they know me by know. They just look at me – I look at them – and I don’t have to say anything because they know what I want. And I know they know.

That’s exactly what have happened now. Tom and Lily (that is truly the name of the owners!!) with family are just amazing people.

They arranged a community night for the people living in our neighborhood, Ultimo. Mainly, I found out about it from a piece of paper put up on their cafe entrance door and my thought was: “That seems nice!”. It was a night filled with music, amazing food and good company. I took some photos on the band (since they qualify into my category of people doing arty stuff), and I will put them on my portfolio as well.

/svensk sammanfattning

Vi går till ett cafe lite titt som tätt och nu har det till och med blivit så att jag har blivit stammis där. Alltså: de ser mig när jag kommer, vinkar glatt, och sen behöver jag bara sätta mig för de vet exakt vad jag vill ha! Och lite extra trevligt att de är hederligt fina människor med bara positiv energi. Det är en familj från England, och ägarna heter Tom och Lilly (alltså inte Tom o Jerry). Har fått bra kontakt med deras dotter, Laura, som är lika ung som jag. (<< INFO SOM INTE FINNS I ENGELSKA VERSIONEN).

I alla fall, jag skrev in oss på en grannkväll som de arrangerade i vårt område, vi var ungefär 40 pers. En kväll av god mat, härlig indisk musik och bra atmosfär. Nyfiken på bilder? Jag bjussar på det under “portfolio” <<klickbar link “ojoj så avancerat”

Puss!

Leave a Reply